Почеток Контакт English   
 
 
Неделна порака
  > WM001
  > WM002
  > WM003
  > WM004
  > WM005
  > WM006
  > WM007
  > WM008
  > WM009
  > WM010
  > WM011
  > WM012
  > WM013
  > WM014
  > WM015
  > WM016
   
Двонеделна анализа
  > BA001
  > BA002
   
Библиско советување
  > BC001
  > BC002
  > BC003
  > BC004
  > BC005
   
Христијански вести
  > CN001
  > CN002
  > CN003
  > CN004
   
Copyright 2006, Maran atha. All rights reserved.
 
Двонеделна анализа
„Секое царство разделено на две половини, едно против друго, запустува; и дом – на групи, една против друга, пропаѓа“ Лука 11:17.
Библиско советување
Оваа порака е намената за вас децата и за младите луѓе. Досега, сигурно сте слушнале за трагичната случка од...
Христијански вести
Во Палестина продолжуваше битката на три фронта помеѓу Евреите, Арапите и Британците...
 
   Лично сведоштво
„И така, кој е во Христа, тој е ново создание; старото помина; ете, сe стана ново.“ 2 Коринтјаните 5:17
повеќе »
 
 
   Bible Gateway
Пребарај збор или фраза во Библијата:
BibleGateway.com