Почеток Контакт English   
 
 

Сакаме да се молиме за Вас.

Ве молиме споделете ги со нас Вашите потреби за молитва или сведоштва.dfgfdg

1. Вид на барање
Барање за молитва
Сведоштво

2. Ве молиме споделете кратко барање за молитва:
(Максимум 255 карактери, приближно 5 реда на текст)

3. Ве молиме внесете податоци:
Име:
Презиме:
E-mail:
Адреса:
Град:
Поштенски број :
Држава:
Телефон:

 

  

 

Copyright 2006, Maran atha. All rights reserved.
 
Двонеделна анализа
„Секое царство разделено на две половини, едно против друго, запустува; и дом – на групи, една против друга, пропаѓа“ Лука 11:17.
Библиско советување
Оваа порака е намената за вас децата и за младите луѓе. Досега, сигурно сте слушнале за трагичната случка од...
Христијански вести
Во Палестина продолжуваше битката на три фронта помеѓу Евреите, Арапите и Британците...
 
   Лично сведоштво
„И така, кој е во Христа, тој е ново создание; старото помина; ете, сe стана ново.“ 2 Коринтјаните 5:17
повеќе »
 
 
   Bible Gateway
Пребарај збор или фраза во Библијата:
BibleGateway.com